Betingelser for beskyttelse af personlige oplysninger

Samtykke erklæring

Jeg giver hermed tilladelse til, at JobTeam må opbevare og benytte de indtastede data i forbindelse med jobsøgning på mine vegne som beskrevet nedenfor..

Jeg giver samtidig samtykke til, at der må indhentes referencer hos tidligere arbejdspladser. Jeg giver samtykke til, at JobTeam må stille spørgsmål vedrørende faglige kompetencer, omgængelighed med kolleger og helbred.

Jeg bekræfter, at ovenstående oplysninger er korrekte. Jeg kan når som helst tilbagekalde min registrering i JobTeam’s jobbank ved at sende en mail til jobteam@jobteam.dk

JobTeam behandler de fremsendte oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne. Det betyder, at du har ret til følgende oplysninger:

  1. JobTeam AS – cvr. 73678919 er dataansvarlig.
  2. Oplysningerne vil blive brugt af JobTeams medarbejdere i forbindelse med besættelse af nuværende eller fremtidige stillinger. Det vil kun være JobTeams medarbejdere, der vil have adgang til oplysningerne. Af de registrerede personlige data bliver fornavn, by,  kompetencer, erfaring og uddannelse  (dog ”anonymiseret”) opgivet til kunder, mens mere personfølsomme data (såsom efternavn, adresse, telefon) samt specifikke data om evt. nuværende ansættelse ikke opgives uden tilladelse fra dig.
  3. Vi sletter dine personoplysninger, når der ikke længere er noget sagligt behov for at opbevare dem. Her tages der blandt andet hensyn til forældelsesfrister i lovgivningen.
  4. Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig, og du kan på et hvert tidspunkt logge dig ind og rette i eller fjerne de fremsendte oplysninger. 
    Såfremt du ønsker at slette alle oplysninger, skal du kontakte JobTeam på jobteam@jobteam.dk
  5. Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger, såfremt du mener, at databeskyttelsesreglerne er overtrådt. Klage kan indgives på www.Datatilsynet.dk

I forbindelse med udvælgelsesprocessen tager vi forbehold for at screene internettet, herunder f.eks. LinkedIn, Facebook og lignende sociale medier. Endvidere tager vi forbehold for at kontakte de referencer, som du har opgivet. I den forbindelse vil virksomheden behandle almindelige personoplysninger og eventuelle følsomme oplysninger, hvis de er gjort tilgængelige. Du kan læse vores fulde privatlivspolitik her.

Med venlig hilsen
JobTeam A/S